Unde ducem molozul dupa ce renovam casa?

Renovarea unei case poate fi o provocare mare dar cu rezultate care sa te multumeasca pe deplin.

Dar pe langa lucrurile bune pot si fi lucruri mai putin bune de care trebuie sa te ocupi cum ar fi multime de resturi care raman in urma unei renovari.

Aceste deseuri de constuctie iti va ocupa mult spatiu si daca mai este si limitat, atunci ai o problem ape care trebuie sa o rezolvi cat mai repede.

Exista mai multe optiuni pe care le poti lua in calcul pentru a gestiona resturile de faianta, gresie, mobilier care ramane in urma unor renovari ale casei/apartamentului in care locuiesti impreuna cu familia ta.

Avem pentru tine cateva sugestii de care poti sa tii cont atunci cand nu stii ce sa faci cu molozul resultant din renovare:

Mobila daca este intr-o stare destul de buna o poti dona sau lua legatura cu magazine second hand care pot fi interesate de produsele de mobilier pe care le ai.

Daca locuiesti la casa lemnul de la mobila il poti folosi pentru diverse activitati din curte care necesita folosirea lemnului, parti din mobila o poti taia si pune pe gratarul de foc atunci cand vrei sa pregatesti ceva de mancare, sau daca vrei sa stai cu familia sau prieteni iarna in curte la un foc de tabara, de relaxare.

Daca materiale numai pot fi reciclate sau prea deterioarate pentru a se mai realiza ceva din ele atunci le puteti transport la o gropa de gunoi autorizata sau la un centru de colectare a deseurilor.

Pentru acest lucru luati legatura cu o firma de transport moloz pentru ca ele sunt autorizate sa transporte aceste tipuri de materiale si sa le arunce la gropa de gunoi.

Aceste companii vor ridica materiale de care vrei sa te debarasezi de la adresa ta si le vor transporta catre un centru de reciclare sau groapa de gunoi cu care ele au incheiate contracte pentru aceste tipuri de servicii.

Aruncarea molozului in alte spatii decat cele enumerate mai sus se poate lasa cu amenzi destul de mari, pentru ca legea interzice expres acest lucru.

Asigurati-va ca respectati legea de gestionare a deseurilor.

Pentru a scapa de orice bataie de cap intra pe siteul www.123transportmoloz.ro si suna la numarul de telefon afisat si un reprezentat al companiei noastre te va contacta pentru a stabili exact ce anume ai de transportat.Punem la punct toate detaliile si ne apucam de treaba in cel mai scurt timp pentru a te scapa de molozul rezultat in urma renovarii casei/apartamentul tau sau spatiul/biroul unde iti desfasori activitatea.

Firma noastra este autoriza sa efectueze aceste tipuri de transporturi de moloz, alege sa lucrezi cu profesionisti adevarati.

Ridicam moloz de oriunde din judetul Ilfov si Bucuresti la preturi destul de avantajoase.

Facem pentru fiecare client in parte o oferta personalizata, luam in calcul cat mai multe aspecte.