Avantajele utilizari betonului amprentat

Betonul amprentant poate fi turnat intr-o matrita sau direct pe sol pentru a crea un model de beton cu aspect de piatra, caramida, lent sau foarte multe alte modele si texturi.

Se poate folosi si pentru trotuare, alei, terase, piscine sau parcari

Care sunt avantajele utilizari betonului amprentat:

1.Durabilitate, betonul amprentat este extrem de durabil si foarte resistant la trafic intens si la conditii meteorologice extreme, cum ar fi inghetul sau dezghetul repetat intr-o perioada foarte scurta de timp.

Betonul este proiectact pentru a rezista la trafic intens si a dura in timp fara a fi nevoie de reparatii majore.

2.Usor de intretinut, avand o suprafata neteda este foarte usor de curatat fata de alte tipuri de pavaje, cum ar fi spre exemplu astfaltul sau bitumul.

Nu necesita curatare sau etansare frecventa, este foarte simplu si usor de curarat cu o perie si o solutie de curatare sau jet de apa, astfel va arata tot timpul foarte bine.

3.Aspect atractiv, betonul amprenat poate fi realizat intr-o mare varierate de modele si texturi si poate fi adaptat la orice design de casa, curte, gradina, parcare sau garaj.

4.Cost accesibil -In comparatie cu alte materiale de constructie betonul amprentat este o solutie mult mai ieftina si destul de accesibila fata de piatra naturala sau alte materiale de pavaj.

5.Siguranta si rezistanta, suprafata betonului poate fi tratata cu diverse materiale anti alunecare pentru a preveni eventuale accidente nedorite, ideal pentru piscine, trotuare unde tot timpul este umeda zona

Poti sa foloesti betonul amprentat sa iti construiesti cu succes o aleea in curtea si sa o personalizezi dupa bunul tau plac cu cel model doresti tu.

Pentru a obtine un rezultat de calitate atunci cand turnati beton amprentat selectati cu atentie matrita.

Ele sunt disponibile intr-o varietate mare de stiluri si modele, asigurate ca modelul matritei se potriveste pe dimensiunea zonei unde vei turna beton amprentant

Daca unde torni beton exista o anumita culoare atunci alege ceva asemanator care sa se potriveasca si sa aiba un aspect placut acel loc.

Pentru o lucrare cu beton amprentat consulta specialist din domeniu sau citesti cele mai importante siteuri de specialitate cum este virutexpavaje.ro pentru a obtine cele mai bune recomandari in ceaa ce privete tot procesul de turnare a betonului amprentat