Beneficiile betonului amprentat

Betonul amprentat are mai multe avantaje, rezultate din caracteristicile sale extraordinare:

  • Este flexibil si poate fi turnat lichid, in orice forma doriti, inclusiv in zonele greu accesibile
  • Este robus si extrem de fiabil in timp. Isi pastreaza forma si aspectul o perioada indelungata de timp – nu se ciobeste, nu se rupe si nu se indoaie.
  • Necesita minima intretinere.
  • Rezultatul final este extrem de placut, intreaga locuinta dobandind un aspect sofisticat, ultra-modern.

Avantaje beton amprentat:

  • Rezistenta in timp. Asta inseamna ca nu trebuie sa va faceti griji cu privire la inlocuirea sau repararea sa.
  • Nu necesita o intretinere speciala. Cu minima de intretinere, locuinta dumneavoastra va arata intotdeauna minunat.
  • Este foarte flexibil – acest lucru inseamna ca dumneavoastra puteti alege dimensiune exacta, forma si designul care functioneaza cel mai bine pentru stilul de amenajare al casei.
  • Calitate superioara. In general placarile cu beton amprentat sunt atribuite locuintelor de lux. Daca vreti sa va faceti remarcat in randul musafirilor si vecinilor, atunci va puteti diferentia prin turnare de beton amprentat pentru pavajele din curte, gradina, in jurul piscinei, la intrare in casa si chiar in unele incaperi, bucatarie, dus, beci etc.
  • Betonul amprentat adauga valoare incontestabila unei locuinte. Daca intentionati sa vineti proprietatea in viitorul apropiat, unul din secrete pentru a obtine un pret mai un este sa investiti putin in aspectul sau. Placarile cu beton armat pot creste valoarea unei proprietati, iar clientul va fi dispus sa scoata mai multi bani din portofel.
  • Arata uimitor. Avand in vedere ca puteti alege din mai multe culori si modele, practic puteti obtine rezultate cu adevar unice.

Folositi beton amprentat pentru a pava cele mai frumoase cai de acces
Daca ati vazut vreodata beton amprentat, cu modele imprimante pe anumite cai de acces in apropierea dumneavoastra, la hoteluri, in restaurante de lux si alte cladiri importante, atunci stiti cat de bine arata acestea. Rezultatul final este cu adevarat unic, personalizat pentru spatiul pe care il acopera.
De aceea, pentru proprietarii de case folosirea betonului amprentat reprezinta un punct in plus. Pentru ca poate fi foarte personalizabil, veti simti ca locuinta este cu adevarat a dumneavoastra, in stilul care va caracterizeaza.

Mai mult, pentru ca vorbim despre beton solid, acesta este extrem de fiabil si rezistent in timp – deci nu trebuie sa va faceti griji cu privire la reparatii, re-finisari sau re-turnari, asa cum se intampla in cazul altor tipuri de materiale folosite pentru placare.

Daca betonul amprentat este bine aplicat, nu trebuie sa va faceti griji ca va crapa. Betonul amprentat nu crapa daca este asezat, finisat si sigilat asa cum trebuie.