Beton amprentat pentru spatii comerciale

Betonul amprentat ofera cateva oportunitati grozave pentru spatiile comerciale. Fie ca vorbim de restaurante, centre de shopping sau spatii de langa cladirile rezidentiale, betonul amprentat poate arata minunat si poate oferi un plus de valoare estetica si profesionala.

Ca si alte pavaje din beton, variantele din beton amprentat rezista la trafic intens, uman si auto. Rezista la abraziune, iar eventualele pete pot fi indepartate cu usurinta. De asemenea, suprafetelor din beton amprentat li se poate oferi o textura si un finisaj rezisnte, pentru a evita ranirea sau alunecarea vizitatorilor, clientilor sau trecatorilor.

Din punct de vedere vizual, betonul amprentat se imbina frumos cu alte materiale de constructie si stiluri arhitecturale. Se adapteaza usor la diferite scheme de proiectare, incepand cu stilurile clasice si pana la cele moderne.

Betonul amprentat este considerat de multi specialisti in domeniul cel mai versatil material pentru pavarea suprafetelor exterioare si chiar a podelelor interioare din casele mai mre.

Piatra poate fi consumatoare de timp in materie de montare. Gresia si piatra pot fi frumoase, dar betonul amprentat este mult mai atragator, versatil si disponibil la pret accesibil. In plus ofera o durabilitate excelenta pe termen lung.

Puteti folosi diverse, modele si stiluri pentru betonul amprentat montat intr-un restaunrat sau in sediul unei companii. Betonul va reflecta o imagine profesionista atat angajatilor, cat si colaboratorilor si clientilor.

Betonul amprentat imbunatateste fluxul de trafic

Mixati benzile de beton amprentat pentru a crea modele care imbunatatesc fluxul de trafic si care directioneaza ochiul spre anumite puncte de interes. La Mall-ul La Gran Via din el Salvador, bezile de beton amprentat radiaza dintr-o fantana circulara precum spitele de la o bicicleta.

Suprafetele acoperite cu beton amprentat sunt excelente pentru resorturi

In acest sens, se pot folosi scheme de culori si texturi care sa reflecte caracterul peisajului din jur.  Imaginea finala va fi una calda si placuta ochiului.

Beton amprentat pentru blocurile de apartamente

Se pot folosi mai multe culori si modele de beton amprentat in combinatie, pentru a crea pavaje deosebite. In Complexul Srour Apartament din Rocjkville, pe o suprafata mare s-a montat beton amprentat in doua culori diferite si modele diferite de matrite. Rezultatul a fost unul foarte placut de cei care au ajuns in acest loc.

Beton amprentat pentru parcari

Batonul decorativ poate fi folosit cu succes si in cazul parcarilor. Poate fi vorba despre parcarile din apropierea birourilor sau parcarile de pe langa blocurile rezidentiale.

In concluzie, betonul amprentat are o multime de intrebuintari.