Scari acoperite cu beton amprentat

Vreti sa adaugati o nota de eleganta scarilor de la casa? Atunci puteti opta pentru pavarea cu beton amprentat.


Acest tip de placare este utilizat pentru a crea un aspect elegant si cu totul unic. In plus, ofera cateva alte beneficii de siguranta si rezistenta la uzura si trafic intens. Scarile acoperite cu beton amprentat sun deseori realizate astfel incat sa semene cu piatra sau caramida, dar, in realitate, puteti opta pentru ce stil va place si se potriveste cel mai bine genului locuintei dumneavaostra. Practic optiunile de forma si model sunt nelimitate. Iata cateva idei.

Beton amprentat care arata ca piatra

Piata este clasica, cu mult bun gust si reprezinta o alegere fireasca. Puteti alege dintr-o varietate incredibila de optiuni de imprimare pentru ca scarile dumneavoastra sa fie similare cu textura pietrei. De exemplu, multi proprietari de case aleg modele din piatra pentru a pava intrarea si scarile in locuinta.

De fapt, scarile care seamana cu o bucata mare din piatra sunt extrem de populare. O firma care se ocupa de montarea betonului amprentat poate crea un stil folosind un model neregulat, texturat, ondulat.

Indiferent daca decideti sa imitati unele din cele mai populare modele existente in portofoliul unei firme de aplicare beton amprentat sau vreti sa va folositi propria creativitate, alegerile sunt practic interminabile. Nu exista niciun motiv pentru care sa nu puteti alege din multe modele si tehnici de amprentare petnru a crea un aspect complet personalizat.

Adaugarea nuantelor

Betonul nu trebuie sa fie simplu si netel. Unul din cele mai bune aspecte legate de betonul amprentat este cel care tine de culoare. Puteti opta pentru o multitudine de nuante, coloranti, vopsele si alti agenti folositi special in tehnica de montare a betonului amprentat. Griurile, nuantele brune sunt de exemplu optiuni grozave daca optati pentru un model din piatra. Puteti chiar sa alegeti un mode tip scandura de lemn, caz in care o nuanta maro pamanteiu va fi o alegere excelenta.

Desigur, nu trebuie sa ramaneti la imitarea materialelor naturale. Aveti si alte optiuni la dispozitie atunci cand optati pentru pavare cu beton amprentat. Puetti alege culori mai stralucitoare si atragatoare pentru ca scarile dumneavoastra sa constituie un punct focal indraznet, care sa iasa in evidenta.

Iata ca exista o multime de motive pentru care merita sa optati pentru betonul amprentat. In aceste conditii nu este de mirare de ce betonul amprentat a devenit un subiect extrem de popular in industria constructiilor si pavajelor.