Despre betonul decorativ si unde sa il folosesti

Betonul decorativ este o alegere pe care foarte multe persoane o iau in considerate atunci cand vine vorba despre amenajarea spațiilor lor exterioare sau interioare,pentruca el ofera o imagine moderna dar care si rezista pe termen lung.

Este o solutie ideala pentru a transforma o suprafața banala intr-o zona atragatoare și personalizata, fara a strica structura unde este el turnat

Ce este betonul decorativ?

Betonul decorativ este un model de beton ce poate fi adaptat prin adaugarea de pigmenți coloranți, agregate de diferite dimensiuni, modele și finisaje unice.

Aceste opțiuni de personalizare permit obținerea de modele care imita pietre naturale,caramizi, pavele sau modele abstracte, pentru a se potrivi oricarui stil de design din curtea, parcarea sau locul unde el este turnat

Dar de ce sa alegi betonul decorativ?

Betonul decorativ ofera mult mai multe beneficii in comparație cu alte materiale de pavaj sau de acoperire a suprafetelor

Iata mai jos in acest articol cateva dintre motivele pentru care merita sa alegeți betonul decorativ atunci cand doriti sa faceti o schimbarea sau cand va mutati intr-o locatie nou, cand vrei sa pavati parcarea firmei sau garajul subteran al unui bloc nou construit.

Rezistenta:

Betonul decorativ este realizat din materiale rezistente,capabile sa reziste la uzura,condiții meteo extreme sau trafic greu.

Prin urmare, nu trebuie sa va faceți griji cu privire la deteriorarea sau inlocuirea lui foarte curand,este facut sa reziste.

Personalizare in functie de preferinte

Betonul decorativ este disponibil intr-o varietate mare de finisaje, culori și modele,ceea ce ii permite sa se potriveasca cu orice design sa fie adaptabil in orice locatie.

Este o alegere perfecta pentru crearea unui loc unic si personal.

Costuri mici

In comparație cu alte materiale betonul decorativ ramane inca accesibil și ofera un randament mai mare in raport cu costurile de productie si turnare.

In plus, fata de alte tipuri de materiale costurile de intreținere ale betonului amprenat sunt mai mici.

Usor de curatat si intretinut

Betonul decorativ este ușor de intreținut și curațat.Este suficient sa-l spalați cu apa sau lichid de suprafete și sa indepartați orice pete care pot aparea pe el, un jet puternic de apa este suficient pentru al curata.

Unde se poate utiliza betonul decorativ?

Betonul decorativ poate fi folosit la amenajarea drumurilor și a trotuarelor, la amenajarea gradinilor și a spațiilor de agrement, alei si trotuare, terase si gradini,oferind o alternativa durabila și atractiva la lemnul sau piatra naturala.