Pavaje si beton amprentat

Daca vrei sa-ti pavezi curtea, trebuie sa ai in vedere doua lucruri esentiale:

– calitate

– modele

Din fericire, solutii de turnare beton amprentat bifeaza cu succes aceste cerinte. Betonul amprentat sau decorativ este unul din cele mai noio tipuri de sisteme de amenajare pentru curti, garduri si pereti verticali. De cativa ani, betonul amprentat a luat amploare si la noi in tara, tot mai multi proprietari de case optand pentru decorarea aleilor, curtilor, teraselor etc. Adevarul este ca betonul decorativ ofera o estetica deosebita locuinte inca de la intrare. Si nu este vorba doar despre design, ci si despre o rezistenta extrem de buna in timp.

Despre personalizarea betonului amprentat trebuie sa stii ca se realizeaza prin numerase modele de amprentare. In plus, poti alege culoarea preferata, care se potriveste cu stilul casei.

Unele din cele mai uzuale tipuri de beton amprentat sunt:

– piatra iregulata

– piatra cubica

– piatra veche

– piatra stil lemn

– piatra decorativa continua.

Interesant este ca la inceput betonul amprentat era aplicat in doua culori, dar azi optiunile sunt extrem de mari si ofera o flexibilitatea incredibila. Iti permit sa fii creativ si sa obtii cu adevarat casa visurilor tale. In practic, nu exista limita cand vorbim despre aplicarea betonului amprentat.

Ce este betonul amprentat?

Este un tip de beton decorativ, extrem de frumos. Mai tehnic spus, betonul amprentat este un tip de pavaj pentru curti si interioare, realizat dintr-un bloc monolitic de beton. Are caracteristici estetice deosebita si functii mecanice exceptionale. Poate ca te-ai asteptat ca si pretul sa fie pe masura acestor specificatii de top, dar adevarul este ca betonul amprentat are pret accesibil.

Acesta este motivul pentru care multi proprietari au optat deja pentru pavarea curtilor cu beton amprentat si au ales diferite modele care sa le reflecte cat mai bine stilul.

Ce beneficii aduc pavajele din beton amprentat?

– betonul amprentat permite proprietatilor sa-si personalizeze spatiul. Firma ce aplica betonul poate tine cont cu usurinta de cerintele clientilor ce aleg initial din mai multe modele de matrite si nuante.

– rezistenta foarte buna in timp. Secretul durabilitatii betonului amprentat este in folosirea fibrelor de polipropilena, care nu permit aparitia fisurilor inestetice si compromitatoarea pentru intreaga lucrare

– fara vegetatie. Nu veti vedea palcuri de vegetatie aparuta in interiorul lucrarii cu beton amprentat.

– nu se deformeaza in timp, ci isi pastreaza aspectul

Prin urmare, exista un model si nuanta potrivita pentru orice locuinta moderna ce doreste sa iasa in relief.

Call Now Button